PROJECTS

ZARA NAGOYA

  • COMMERCIAL

2004.04

Nagoya-shi, Aichi

Taking advantage of the generous ceiling height the ladies section was built in the first floor. The kids and men’s sections are located on the second floor.
A white simple design forms the basis for the interior space. Special consideration was given to cover the air conditioning and mechanical installations, this was achieved by using a black grille as a unifying element for the A/C and light fittings.
The exterior facade specification is (stone name), this subtle material is accented by means of the strong black(metallic) frames of the sash elements.

  • Location:Nagoya-shi, Aichi, Japan
  • Structure:RC Structure
  • Program:Street Shop
  • Completion:2004.04
  • Design:Estudio ZARA, Akira Koyama/ZARA Japan, Nittochi Design
  • Contractor:Nittochi Con. Toda Con.

RECOMMEND POSTS

K Garden

2018.05

House Mita

2008.11

Flat Double Decker

2009.09