PROJECTS

House Y

  • RESIDENTIAL

2006.08

Ota-ku, Tokyo

A layout proposed for a never-used skeleton for the son the householder because of a job transfer. The existing OM solar chimney is included inside a linear furniture-wall which divide the space between the existing large space converted into a simple living spae and a service area with large amount of storage. From the master’s bedroom, study, toilet, washroom, bathroom, kitchen are following one to another in a corridor-like space as an efficient way to go through every steps of the morning preparation.

  • Location:Ota-ku, Tokyo, Japan
  • Program:Residence
  • Design completion:2006.08

RECOMMEND POSTS

Pumice House

2000.03

Water and Greenery Office Kawata Construction Co. Ltd. Competition for a new office

2019.02

Hayama Huts

2022.6